kattomestarit_oy_slog_uusin_1000w
Katon maalaus Pohjanmaa

Katon maalaus on erikoisosaamisalaamme. 


Olemme kattomaalauksen asiantuntijayritys. Pitkän kokemuksen kautta saavutetun tietotaidon ansiosta, me hallitsemme parhaat työmenetelmät sekä tunnemme alan parhaat materiaalit. Olemme tehneet kattojen maalauksia yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1986, jolloin kohteena oli Hirvikosken kirkon peltikaton maalaus. Vastaavasti tuoreimmista vuodelta 2021 mainittakoon mm. Turkin suurlähetystön peltikaton maalaus, Helsinki ja hotelli Scandic Hamburger Börs peltikaton maalaus, Turku. Yli 30 vuoden kokemuksellamme kattomaalauksista, olemme alan johtavia yrityksiä maassamme. Maalaamme vuosittain yli 30 000 neliömetriä erilaisia vesikattoja, ympäri Suomea. Yritystämme voisikin yhtä hyvin kutsua maalausliikkeeksi.


Tässä muutamia kattomaalauksen referenssikuviamme:

Peltikaton maalaus Pohjanmaa


Pääkohdat:

- Kattopinnan huolellinen pesu.

- Hilseilevän maalin poisto.

- Ruosteiden poisto.

- Ruostesuojakäsittely.

- Oikean kattomaalin / kattopinnoitteen valinta.

- Katon pohjamaalaus.

- Katon pintamaalaus.

- Loppusiivous.

- Lopputuloksen tarkastus. 


Tarkempi yksityiskohtainen työseloste urakkatarjouksessamme. 


Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm:

- Tiilikaton maalaus / Tiilikaton pinnoitus

- Mineriittikaton maalaus / Mineriittikaton pinnoitus

Tässä suositellut vesikattovärit

Kysymyksiä ja vastauksia, aiheesta katon maalaus:


• Palveluihinne kuuluvat peltikaton maalaus ja peltikaton pinnoitus. Mitä eroa näillä on toisiinsa? 


"Peltikaton maalauksesta puhuttaessa tarkoitetaan sillä käytettävän nykypäivän perinteisiä vesiohenteisia kattomaaleja. Peltikaton pinnoituksella tarkoitetaan paksukalvopinnoitetta. On koostumukseltaan selvästi paksumpaa kuin perinteinen kattomaali." 


• Ymmärrän, että toimitte oman alueeni lisäksi tarvittaessa myös muualla Suomessa. Jos nyt sitten tilaan katon maalauksen mökilleni toiselle puolelle Suomea niin mistä työmiehet kulkevat ja tuleeko minun maksettavakseni lisäkuluja kuten matkakuluja yms.? 


"Olet oikeassa valtakunnallinen Kattomestari-verkosto toimii koko maassa. Työmiehemme tulevat tilanteen mukaan joko omalta paikkakunnaltanne tai seuraavana lähinnä olevalta alueelta jossa on vapaa ammattimaalarimme. Annettuun kiinteään urakkahintaan ei synny siitä mitään lisäkustannuksia." 


• Mistä kattomaalausurakan hinta koostuu? 


"Markkinointi, myynti, suunnittelu, tarjouslaskenta, materiaalit, työsuoritus, työnjohto, palkat sivukuluineen, matkat, tarvittaessa majoitus, tarvikekulut, kalustokulut, vakuutukset, arvonlisävero ja kaiken tämän jälkeen liikevoitosta mikäli urakka on mennyt toivotun mukaisesti." 


• Kuinka arvioida onko katon maalaus järkevää tehdä vai olisiko katto syytä uusia? 


"Mikäli katto on toiminut teknisesti hyvin ilman isompia ongelmia vuosien saatossa niin lähtökohtaisesti suositeltavin toimenpide on katon huoltomaalaus."


Etkö löytänyt vastausta omaan kysymykseesi? Lähetä meille kysymyksesi niin me vastaamme:  info@kattomestarit.fi 
 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >>