kattomestarit_oy_slog_uusin_1000w

Palvelemme nykyisellään Jämsän alueella kaikissa kattoasioissa ja tarpeen mukaan laajemmallakin alueella, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä sijaitsipa kohteenne missä päin tahansa.


Yhteystiedot, Jämsä:

Myynti ja asiakaspalvelu:

Puh. 010 470 1000 (avoinna ma-pe: 8.00 - 15.30)

info@kattomestarit.fi


 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 


• Tarjoamme palveluita peltikaton maalauksista kokonaisvaltaisiin kattoremontteihin ja pieniin huoltotöihin.

• Kohteina omakotitaloista kerrostaloihin ja aina pihavarastoista suuriin teollisuuskiinteistöihin.

• Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin sekä taloyhtiöt ja niiden isännöitsijät.

• Teemme kaikki kattotyöt suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen periaatteella.


Kiistattomat Kattomestarin edut


★ Laajin mahdollinen palvelu - sisältäen kaikki mahdolliset kattotyöt kaiken kokoisilla katoilla, kaikilla kattomateriaaleilla ja kattomuodoilla.


 Laajin mahdollinen tuotevalikoima - sisältäen kaikki laadukkaimmat kattotuotevalmistajat. 


 Laajin mahdollinen palvelualue - kattaen koko Suomen ja aina tarvittaessa ulkomaita myöden, referenssinämme mm. Norjan Oslossa pohjoismaiden suurin kuparista tehty kupolikatto n. 3000 m².

Palveluitamme:


Kattoremontit

- Peltikattoremontti

- Huopakattoremontti

- Tiilikattoremontti

Katon maalaus >>

- Peltikaton maalaus / Peltikaton pinnoitus

- Tiilikaton maalaus / Tiilikaton pinnoitus

Katon pesu

- Peltikatot

- Tiilikatot

- Huopakatot

Katon tarkastus, huolto ja korjaus

+ kaikki muut kattotyöt


Kattomestarin erikoistarjoukset 2022!!


08.01.2022 - Katon maalaus -10% kun jätät tarjouspyynnön nyt! Tarjouspyyntölomake >>


01.01.2022 - Omakotitalon katon ja kourujen puhdistus nyt vain 99,00€! Taloyhtiöt ja muut kiinteistöt 199,00€! Lue lisää ja tilaa tästä >>Huomaa myös:

• Veloitukseton ja sitoumukseton suunnittelu- ja tarjouspalvelu. 

• Talviaikaan teetetyt kattoremontit -10%. Tarjous koskee ajanjaksoa 1.12 - 31.3.

• Kaikki työmme on kotitalousvähennyskelpoista.


 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 


Lyhyesti meistä: 


Olemme perinteikäs suomalainen perheyritys. Edustamme kattoalalla korkeaa ammattitaitoa, joka on muodostunut vuosikymmeniä yhtäjaksoisesti jatkuneen, vilkkaan ja laajapohjaisen kattourakointimme seurauksena. Pitkäaikaisena toimijana tuomme urakoihin vakautta ja varmuutta. 


Omistamamme toimitilat ovat kooltaan yhteensä n. 4000 m². Valtaosa niistä sijaitsee Hämeenlinnassa jossa toiminta on kasvanut nykyisiin mittoihin. Sieltä käsin operoimme tuotanto, varasto ja logiistiikka-asioissa osoitteissa Paavo Cajanderin katu 12 ja Aulangontie 1. Valtakunnallisena toimijana toimistoasiossa olemme siirtyneet Korona-pandemiankin myötä nykyaikaan - alueellisiin liikkuviin sekä paperittomiin etätyötoimistoihin. Käytännössä yhtiömme kotipaikka on aina siellä missä kulloinkin toimimme. Etätyötoimistojenkin myötä pyrimme toimimaan entistä enemmän paikallisesti kaikissa Suomen maakunnissa. 


Tuhansien kattokunnostusten toteuttajana tunnustusta saanut korkeatasoinen työmme jälki on meille kunnia-asia. Asiakkaidemme suositukset ovatkin olleet meille tärkeä voimavara. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja pitkäikäinen katto. Näiden saavuttamiseksi olemme luoneet asiakasystävälliset toimintamallit, joista edempänä lisää.


 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 


12 syytä valita Kattomestarit


1. Kattomestarit on alalla valtakunnallisesti tunnettu ja luotettu tekijä jo vuosikymmenten takaa.


2. Tarjoamme teille suomalaista ammattiosaamista. Oma ammattitaitoinen ja kotimainen henkilökuntamme onkin aina ollut avain toimintamme jatkuvuuteen. 


3. Käytämme töissämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja, suosien kotimaisia valmistajia ja alan tuotekehityksen viimeisimmät innovaatiot hyödyntäen. Nämä tuotevalinnat vaikuttavat urakan hintaan, mutta kun kerran arvokkaaseen kattotyöhön ryhdytään niin koemme, että se on silloin syytä tehdä kerralla kunnolla. Meillä on laajin mahdollinen verkosto tavarantoimittajia, joista valitsemme asiakkaan toiveiden mukaiset parhaat tuotteet. Peltisepäntyötä vaativat osat valmistetaan omalla peltisepänverstaallamme kuljetettavaksi kaikkialle Suomessa.


4. Suunnittelemme ja toteutamme vaativatkin kattotyöprojektit. Ammattitaitoinen yksilöllinen suunnittelu ja osaava tekijä takaavat onnistuneen lopputuloksen.


5. Arvostamme jokaista meiltä tehtyä tilausta pienistä suuriin töihin. Siitä asiakastamme parhaiten kiitämme huolehtimalla kattotyöstä alusta loppuun, jotta työn jäljestäkin näkee, että se on ammattitaidolla viimeistelyineen tehty.


6. Teemme urakat avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja, että kaikki sovittu kuuluu urakkaan niin, että urakka voidaan luovuttaa täysin valmiina ennakkoon sovitulla kiinteällä hinnalla. Kokonaisvaltaisella avaimet käteen palvelulla pyrimme siihen, että kattotyö on aina asiakkaalle vaivaton.


7. Pyrimme toimimaan aina ripeästi, niin tarjouksien laatimisessa kuin töissämmekin – kuitenkaan laadusta vähääkään tinkimättä.


8. Pidämme kiinni siitä, että pysymme sovitussa aikataulussa. Tämän peruspilareita on sitoutunut henkilökunta ja pitkän kokemuksen kautta huippuunsa kehittyneet asiakasystävälliset toimintatavat ja työmenetelmät.


9. Me emme lupaa urakan valmistumista parissa päivässä vaan sanomme perinteenkin mukaisesti "ei hoppu hyväksi" sillä varsin usein se näin on. Lupaamme kuitenkin tehdä parhaamme kattonne hyväksi ja sanomme, että se on valmis, kun se on riittävän hyvä, niin meille kuin teillekin, sillä takaamme töillemme tyytyväisyystakuun ja myös urakan maksuvelvollisuus astuu voimaan vasta kun työ on molempien osapuolten hyväksymä.


10. Meillä kattotyön laskutus tapahtuu aina takapainotteisesti, eli ensin työ ja sitten maksu. Uuden kattonne voitte halutessanne maksaa myös pienemmissä erissä. Mikäli ajatus maksaa kattoremontti osissa, niin meillä ette tarvitse siihen erillistä rahoitusta taikka lainaa, vaan uuden kattonne voitte maksaa suoraan meille pienemmissä erissä.


11. Annamme töillemme aina asianmukaisen pitkän takuun. Meille perheyrityksenä on ensiarvoisen tärkeää hoitaa asiat aina alusta loppuun kunnialla. Vaikka kuinka teemme parhaamme joskus takuukorjattavaa ilmenee niin silloin on tärkeää, että katetta lupauksille löytyy. Olemmekin koko yli 40 vuotisen yhtäjaksoisen työhistoriamme ajan hoitaneet kaikki eteen tulleet takuukorjaustyöt ja näin toimimme myös jatkossa, sillä se on pitkäaikaisen ja menestyksekkään urakoinnin perusta. 


12. Mielellämme huolehtisimme katostanne myös jatkossa, kuten puhdistus ja pesutyöt sekä kunnon tarkistus, edullisella Kattomestarin-huolenpitosopimuksella.


 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 


Referensseistämme: 


Olemme vuosien saatossa toteuttaneet lukuisia vaativia katto- ja maalaustöitä, huomattava osa niistä kansallisesti ja/tai historiallisesti arvokkaissa kulttuurikohteissa. Asiakkainamme meille tutuiksi ovat tulleet niin Suomen valtio kuin myös lukuisat kaupungit, kunnat ja seurakunnat - myös monet suuret yhtiöt tehdashalleineen. Vuosittain urakoimme myös suuren määrän omakotitaloja ja muita pienkiinteistöjä. Lue tästä asiakastarina Villa Iiriksen peltikaton maalauksesta >> Lukuisista referensseistämme mainottakoon lisäksi mm. Tampereen pääkirjasto Metson kuparikattotyöt. Erikoisosaamisemme korkea taso on huomioitu myös ulkomailla. Ansioluetteloomme lukeutuu mm. Pohjoismaiden suurin kuparilla katettu kupolikatto Norjan Oslossa. Lisää referenssikohteitamme >>


  


 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 

Lisää meistä: 


Historiamme juontaa juurensa aina 1970-luvulle, josta asti olemme tehneet yhtäjaksoisesti kokonaisvaltaisia kattourakoita takuutyönä kaikkialla Suomessa jo toisessa sukupolvessa. Niiltä ajoilta vaalimme perinteisiä suomalaisia kädentaitoja jotka ovat kulkeneet yhtiössämme polvesta toiseen. "Kattomestarit" nimi vakiintui käyttöömme 1970-80 -luvun taitteessa rekisteröityämme sen virallisestikin käyttöömme. Perheyrityksen toimintaa johti tuolloin Perttu Hanhivaara. Yhtäjaksoinen urakointi onkin jatkunut aina noista päivistä asti saman omistajaperheen alla työllistäen pitkälle toista sataa henkilöä. Vanhempi Kattomestari Perttu Hanhivaara toimii nykyisin Kattomestarit Oy:n asiantuntijana ja neuvonantajana. Hänen poikansa Kattomestari Matti Hanhivaara toimii yhtiön toimitusjohtajana. Toimitusjohtaja esittäytyy Lue lisää >>  TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >> 

Kuvagalleria
Tässä malliksi muutamia satunnaisia työkuviamme vuosien varrelta. Lisää työkuviamme facebook -sivuillamme  
Luotettava_kumppani_logo01